Hydrocar logo

Hydrocar PTO

Hydrocar har siden slutten av 70 tallet levert komponenter innen PTO med tilhørende produkter. Via et stort produktutvalg med mange forskjellige konfigurasjoner tilbyr Hydrocar løsninger som dekker de fleste behov innen segmentet.

Formler
En samling av formler som
er nødvendig ved utregning
av PTO'er samt hydrauliske
systemer
Gå til formelside


Den kvaliteten som Hydrocar leverer er blitt vidt anerkjent i bransjen og fabrikanter som Iveco, Renault Truck, Volvo Truck, DAF, Scania, Hyundai, Kia med flere har valgt Hydrocar som leverandør.

Produkter fra Hydrocar som leveres til den nye typen Scania.

Den nye 88 serien kraftuttak er bakmontert på girkasse. Kraftuttakets utveksling medfører medurs drift (Orginalt har Scania moturs) Grunnet Intern utveksling får man en høy total utveksling. Kraftuttaket er ekstra forsterket slik at det skal ha en lang levetid selv uten smøre/ kjølekit.
Se brosjyre

Den nye 90 serien har et dobbelt kraftuttak der man kan snu retning på det ene uttaket (Ideelt til kompressordrift da kompressor kan ha forskjellig dreieretning). Leveres med kit for ekstra kjøling vha olje i og med at girkasser til Scania har høy driftstemperatur, noe som gir økt levetid på kraftuttaket. Leveres med direkte uttak til pumpe eller medbringer til aksling. Opsjon med separat innkobling av uttak og separat indikasjon vha mekanisk bryter som gir el. signal til hytte om uttaket er innkoblet.
Se brosjyre

Ved å klikke på produktlinkene nedenfor
kan du lese mer på Hydrocar sine egne sider.

Interpump group

SALGSBETINGELSER

Salgsbetingelser

LEASING AV DRIFTSMIDLER

SG Equipment Finance Leasing

© 2002 PTO teknikk.