PTO Hovedinngang

PTO teknikk AS startet opp i med verksted i 2002 og vi utfører service på de fleste typer lastebilkraner, radiostyringer og hydraulikksystemer. Vi overtok som hovedimportør for PM sine kraner i 2003. I 2009 valgte vi å endre vår strategi ved å avslutte som importør og fokusere våre ressurser og kompetanse som en ren service/ ettermarkeds-bedrift. Som følge av denne strategien, har vi inngått serviceavtaler og fungerer som servicepartner for PM, HMF, HIAB, Geomachine, Parker med flere. Helt fra starten av har vår hovedfilosofi vært at vi ikke skulle vokse fortere enn at vi hele tiden klarte å gi eksisterende og nye kunder den support og oppfølging de har krav på. Vårt salgsvolum øker og vi gleder oss over positive tilbakemeldinger som våre kunder gir angående vår fokus på support, rikholdig delelager samt at vi strekker oss veldig langt for å løse eventuelle problemer. For å imøtekomme alle behov som kundene har, utvider vi hele tiden vårt nettverk av samarbeidspartnere. Av erfaring vet vi at når problemene først oppstår, kan problemet omfatte andre ting enn selve kranen. Av den grunn har vi knyttet til oss mange samarbeidspartnere innen flere kompetanseområder.
Ingen kan alt men sammen løser vi det meste

For å gi kunder et alternativ innen tømmerkraner, har vi også startet opp som importør for Kesla Foresteri sine tømmerkraner. Vi håper at kunder innen dette segmentet også finner support, delelager og oppfølging viktig og at Kesla dermed blir det riktige valget.

PTO verksted

InspeksjonsgravPTO Inspeksjonsgrav

Delelager
PTO delelager 2


Hvor godt, effektivt og kvalitetsmessig en reparasjon eller en kontroll blir gjennomført, avhenger av kompetanse og å ha det riktige verktøyet for gjeldende jobb. PTO Teknikk AS ser det derfor som essensielt at våre mekanikere/tekknikere via kursing og informasjonsskriv bibeholder topp kompetanse slik at jobben blir gjort effektivt og profesjonelt.

PTO Service

PTO delelager

Fra starten av har vi prioritert å bygge opp en sunn egenkapital samtidig som vi har investert i topp moderne verksted samt fyldig delebeholdning. Dermed kan nye og eksisterende kunder få den support de har krav på i dag og om 20 år.

Vi bruker mye tid og resurser på å gi best mulig kundeveiledning og support når uhellet er ute. Som kunde hos PTO Teknikk AS er man sikret kvalitet, også etter at handelen er gjennomført.

© 2002 PTO teknikk.