Scanreco logo

Scanreco radio

Scanreco leverer komplette radiostyringer for styring av lastebilkraner og maskiner. Flere tusen solgte enheter over hele verden der mant blant kundene finner verdens største kran og maskinprodusenter vitner om at Scanreco leverer det markedet forlanger av et moderne radiostyringssystem. Scanreco sine radioer er bygd opp som et modulsystem. Dette gir en enorm fleksibilitet der radioen kan tilpasses brukernes behov og ønsker.

Programbare kontrollere

Radioene inneholder mikroprosessorer som muliggjør kanalbytte under drift.
For maksimal sikkerhet har mottakerne doble prosessorer som sammenligner og kontrollerer datasignalene fra manøvreringsenheten.

Manøvreringsenhetene er veldig slagfaste og verbestandig utførelse der man fortsatt har ivaretatt lav vekt og ergonomisk utførelse. Scanreco RC400 kan utstyres med opp till 8 manøvreringsspaker som har trinnløse utslag samt at de er fjærbelastet tilbake til nøytralstilling (”dødmannsposisjon”). Kranens arbeidshastighet er direkte proporsjonal med kontrollspakens utslag. Som standard har manøvreringsenheten mikrokjøring i fem steg- 60, 50, 30 og resp 20% der hele spakebevegelsen utnyttes for hastighetsstyringen.
Brosjyre over Scanreco RC 400

Scanreco radio 2

Manøvreringsenhetene kan utrustes med et stort antall strøbrytere og andre styringer, f. eks for start/ stopp av kjøretøyets motor, signalhorn og automatisk gasspådrag ved løft. Manøvreringsenhetene kan også utstyres med lysdioder og bakgrunnsbelyst display for indikasjon og avlesning av viktige verdier fra kranen. All programmering og kalibrering kan utføres under drift uten bruk av spesialverktøy.

Scanreco eksempler

Scanreco radio 5

SCANRECO MINI. Kvalitet i liten innpakning.

Scanreco mini

I kjent Scanreco kvalitet er det blitt utviklet en mindre kontrollenhet som kan utstyres med manøvreringshendler eller joysticks. Enheten har en stopp funksjon som momenttant stopper all bevegelse av kranen. Enheten kan utstyres med mange brytere og hendler med funksjoner som for eksempel start/ stopp av kjøretøyets motor, horn, automatisk turtallskontroll ol.

Sender og antenne er bygd inn i selve enheten. En LED samt lydsignaler indikerer blant annet operasjonell status samt batteristatus og tilbyr en forenklet feilsøking. Selve batteriet er bygd inn i enheten og kan enkelt skiftes ved behov.
Brosjyre for Scanreco Mini

Scanreco radio 3
Mini med joystics

Scanreco LED
LED display

SALGSBETINGELSER

Salgsbetingelser

LEASING AV DRIFTSMIDLER

SG Equipment Finance Leasing

© 2002 PTO teknikk.