PM Lastebilkraner er et kjent merke i Norge. Etter mange års bruk har dette blitt en favorittprodusent blant entreprenører og kranførere på grunn av den pålitelighet, kvalitet og driftssikkerhet produktene gir. PM ligger i front av utviklingen innen dette segmentet og mange av løsningene de har bakt inn i sine produkter kommer fra tilbakemeldinger og ønsker fra brukergruppene.

Utvalget av PM-kraner, fra 1.5LA-serien til den øverste 210SP-serien, dekker alle behov for håndtering av last, uansett tonnasje. PM-kraner kan brukes i en rekke sektorer, og tilbyr et stort utvalg av tilpasninger.

Med PMs omfattende utvalg av konfigurasjoner, kan kunder velge den mest passende kranen for deres spesifikke behov. For å gjøre denne jobben enklere har PM gruppert alle kranene sine i fem serier: Classic, Classic Plus, Silver, Gold og Platinum, avhengig av utstyrspakken som følger med.
Alle PM-kraner er bygget etter høye kvalitetsstandarder, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder og bruker de nyeste teknologiske innovasjonene for å tilby markedsmodellene som vil forbli pålitelige og opprettholde verdien over tid.

Klikk her for å åpne PM sin produktoversikt i en ny side

© 2002 PTO teknikk.